23 octombrie 2014

Reguli Simple de Convietuire

Pentru asigurarea unui climat de normalitate şi civilizat, vă recomandăm să respectaţi aceste reguli simple de convieţuire socială:

PASTRATI CURATENIA!


Vă rugăm să nu deversaţi sau depozitaţi deşeurile menajere în coşul din scară, pe palier sau în altă parte decât spaţiile special amenajate pentru depozitarea deşeurilor menajere. După depunerea deşeurilor în tomberon, este obligatorie închiderea capacului acestuia.
·         Aruncaţi pliantele din cutiile de scrisori în coşul de hârtii din scară.
·         Vă rugăm să nu aruncaţi în vasul toaletei obiecte sau deşeuri care ar putea înfunda canalizarea (ulei alimentar uzat şi alte resturi de mâncare, scutece folosite etc.)
·         Locatarii deţinători de animale de companie, care vor efectua plimbări cu animalele în spaţiile comune, vor fi dotaţi obligatoriu cu ustensile pentru strânsul dejecţiilor (pungă) şi vor curăţa obligatoriu dejecţiile propriilor animale, iar animalele clasificate ca fiind periculoase vor fi echipate cu botniţă şi lesă, conform legii; este interzisă lăsarea nesupravegheată a animalelor de companie în spaţiile comune. Este interzis accesul cu animale de companie în spaţiile de joacă pentru copii. În cazul în care animalele de companie îşi fac nevoile în bloc, vă rugăm să curăţati în urma lor.

PASTRATI LINISTEA
·         Vă rugăm să păstraţi liniştea în bloc. Cu excepţia lucrărilor urgente (fără de care imobilul  ar putea suferi pagube importante), lucrările de reamenajare şi întreţinere ale imobilelor sau spaţiilor comune se vor efectua numai între orele 9-13 si 16-20 în măsura în care acestea implică un nivel de zgomot ce ar putea tulbura liniştea locatarilor.
·         În cazul în care organizaţi o petrecere şi utilizaţi aparatură muzicală la o intensitate ce poate tulbura liniştea locatarilor, recomandăm să obţineţi acceptul verbal de la locatarii din apartamentele învecinate, sau în scris, pe o declaraţie care cuprinde ziua şi intervalul orar în care se produce evenimentul respectiv.
·         ALTE ATENTIONARI
·         Vă rugăm să parcaţi autovehiculele în aşa fel încât să nu blocaţi căile de acces în blocuri, ghene, spaţii de joacă pentru copii sau accesul altor autovehicule.
·         Vă rugăm să acordaţi o atenţie sporită obiectelor pe care le depozitaţi pe balcon şi să evitaţi supra-încărcarea acestuia! Asiguraţi-vă că obiectele depozitate nu pot fi luate de vânt, evitând astfel accidentele. De foarte multe ori au fost luate de vânt ghivece cu flori, uscătoare de rufe sau alte obiecte care au produs pagube materiale (în special autovehiculelor parcate în vecinătatea blocurilor).
·         Vă rugăm să nu fumaţi în bloc, ascensor şi spaţiile de joacă pentru copii.
Pentru asigurarea unui climat de normalitate şi civilizat, vă recomandăm să respectaţi aceste reguli simple de convieţuire socială. Impreună pentru un mediu civilizat şi respect reciproc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu