2 octombrie 2014

INFORMARE PUBLICĂ

S.C. APATERM S.A. Galaţi aduce la cunoştinţa tuturor consumatorilor că începând cu data de 15.09.2014 a început operaţiunea de încărcare a instalaţiei şi efectuarea probelor de etanşeitate (la rece) pe reţelele de alimentare cu agent termic secundar. Acest demers are drept scop pregătirea reţelei de termoficare pentru începerea unui nou sezon de încălzire.
Legat de această acţiune solicităm sprijinul reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari în desfăşurarea acestei operaţiuni importantă pentru funcţionarea sistemului centralizat în sezonul 2014-2015 şi le recomandăm acestora să acorde sprijinul necesar tuturor proprietarilor care au avut probleme în funcţionarea instalaţiilor interioare. În acelasi timp reprezentanţii asociaţiilor de proprietari (preşedinte, administrator, şef scară) au obligaţia legală de a interzice orice intervenţie în instalaţia interioară de încălzire şi golirea instalaţiei.
Deasemenea, menţionam faptul că în conformitate cu prevederile art. 45, alin. (1), c) din Legea nr.325/2006, "golirea instalaţiilor de către utilizatorul/consumatorul serviciului în vederea executării unor modificari sau reparaţii fara acordul scris al operatorului serviciului şi al asociaţiei de proprietari, cu excepţia cazurilor de avarii sau de forţă majoră se sancţionează cu amendă de la 500 la 1.000 lei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu