15 octombrie 2014

Anunt important pentru beneficiarii ajutoarelor de caldura

Incepand cu data de 15.10.2014 solicitantii ajutorului pentru incalzirea locuintei pot obtine formulare tipizate de cerere - declaratie dupa cum urmeaza :
  • pentru energia termica in sistem centralizat - de la asociatiile de proprietari
  • pentru abonatii casnici care utilizeaza energia termica de la SC Apaterm SA Galati cu sediul in Str. Crizantemelor nr.6
  • pentru gaze naturale, energie electrica si combustibili solizi sau petrolieri de la Comisia de caldura ( Primaria Galati din incinta Patinoarului Galati, etajul I (dreapta), str. George Cosbuc nr.253A )
  • de pe site-ul Primariei Galati
  De ajutoarele pentru incalzirea locuintei pot beneficia familiile si persoanele singure care se incalzesc in sistem centralizat si ale caror venituri nete pe membru de familie sunt mai mici de 786 lei si pentru persoanele singure cu un venit lunar de 1082 lei. In cazul consumatorilor care folosesc gaze naturale, energie electrica si combustibili solizi sau petrolieri, venitul net lunar pe membru de familie nu trebuie sa depaseasca 615 lei, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 27/2013 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece si H.G. nr. 778/2013 pentru aprobarea Normelor Metodologice prinvind aplicarea prevederilor ordonantei.
  In cazul solicitarii ajutoarelor pentru energia electrica, anchetele sociale se efectueaza obligatoriu pentru toate situatiile, in termen de 15 zile de la data inregistrarii cererii, in vederea verificarii sistemului de incalzire utilizat. 
  Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link Acordare ajutor caldura. Formular tipizat de cerere - declaratie puteti consulta accesand link-ul urmator : Formular, Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordarii ajutorului social Lista excludere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu